Soft Glow Organ 64 (v3.1)


  Soft Glow Organ v3.1 
64bit Mac AU / WIN VST3

v3.1 Updates:
-New graphics ;  background, buttons, and arrangements
-Fixed LFO speed issue
-File cleanup to address MAC/Graphics issues

Soft Glow Organ is a Rompler that uses samples from a 1960s electric organ and synthesizer-style controls to produce warm sounds with modern effects.

Sample (from my grandparent's vintage home organ) plays on note press. 3 voices, amplifier envelope, filter envelope, hp/lp filters, reverb, boost (which can be chained after the filters), LFO (tempo-synced) which can be sent to the sample pitch (vibrato), filter pitch, and pan, mixer with an assignable volume knob, and a panel of extra controls (including mod wheel and a fine tuner) hidden under the reverb controls.


DOWNLOAD FOR FREE
(includes both Mac and Windows versions)

View On KVR






8 comments:

Bit_Witch said...

Looks awesome!

Having trouble getting it to work on Mac though (Mojave 10.14.5). Comes up fine but I'm not getting any sound output at all unfortunately. Also can't see any presets although I moved the presets folder to "HD/Library/Audio/Presets".

Mr. Shovelhead said...

Exact same problem here...

Anonymous said...

same problem. :/

DEV said...

it seems lot's of people have issues with SGO3 on MAC ; we will attempt to address this for v3.1, but please remember the MAC presets issue will not likely be resolved.

Appreciate the communication! It helps us make better plugins!

Bit_Witch said...

No stress! Excited to be able to use it.

Anonymous said...

Thanks for the offer...trying this in Reaper (Windows 10) - seems to be recognised by Reaper scan as a plugin, but loads just an empty window with no GUI at all. Maybe something to do with image files..? - I just loaded the whole unzipped folder into Reaper's plugins directory - maybe further work needs to be done or graphics, or placed somewhere else/specific on hard drive?

Bit_Witch said...

Hey, thanks for attempting to fix the MAC compatibility issue. Installed the component. Unfortunately still no sound on my end. Not sure why. Doesn't seem to receive any midi. Mac (Mojave 10.14.5) and running through Ableton Live 10.1.

phegi said...

I use Mixcraft and Windows 10, I can see the interface, I can import the preset-bank but unfortenately no sound